Vabljena k ogledu utrinkov iz preteklih porok:

Nepozabna zabava ustvari najlepše spomine

Zakaj DJ na poroki?

Poročna zabava je drugi najpomembnejši del vajinega dogodka po poročnem obredu. In poroka bo najpomembnejši dogodek v vajinem življenju. Zato je ne uničita s slabo glasbo.
Poročna zabava je eden redkih dogodkov, kjer so na plesišču lahko skupaj otroci, starši in stari starši, zato se glasbeni okusi lahko zelo razlikujejo. Zajameva lahko vse žanre in vajinim svatom ustreževa pri glasbenih željah.
S svojim bogatim in raznolikim glasbenim repertoarjem poskrbiva, da na poročni dan vsi plešejo in se zabavajo.
In še najbolj pomembna stvar ... Glasba, ki si jo želita na poroki, bo zvenela točno tako, kot jo poznate in nič drugače. 

Poročni paket vključuje:

Načrtovanje poroke: Veseliva se srečanja z vama, kjer bova prisluhnila vajinim željam in predlogom za poročno zabavo, kot si jo želita. 

Izbor glasbe: Pri pripravah na poročno zabavo upoštevava vajine želje in vajin izbor glasbe, ki si jo želita slišati na poročni dan. Na podlagi vajinih želja bova prilagodila glasbeni izbor za vajino poroko.

Profesionalni zvok: Kot glasbenika in strokovnjaka za zvok poskrbiva za odlično kakovost zvoka na poročni zabavi. Nudiva profesionalno ozvočenje s profesionalnim ozvočenjem LD MAUI 44G2, mikrofone, mešalno mizo in ostalo opremo.

Osvetlitev:  Osvetlitev plesišča je tista, ki ustvari dogodek edinstven in nepozaben, ter poskrbi za veselo razpoloženje med gosti. Nudimo profesionalno osvetlitev z različnimi svetlobnimi učinki. 

Notranji ognjemet: Ali iščete nekaj posebnega, za čudovito vzdušje na svoji poroki? Ponujamo vam notranji ognjemet – hladne iskre, ki naredijo bleščeč učinek isker do višine petih metrov. Uporabljene so lahko pri prvem plesu, torti ali v kakem drugem trenutku, s katerim želite popestriti poroko in ustvariti čudovite spomine in slike iz vašega poročnega dne.

Plesišče za otroke: Na vajino željo urediva glasbo, ozvočenje in plesišče za otroke, da bo tudi njim ostala poroka v lepem spominu. 

Moderator: Na vajino željo vodiva poročno zabavo in protokol ter z animacijami in različnimi igrami popestriva dogajanje na poroki.  Animacijo prilagodiva vajinim željam.